A Ford és a LEGO Sebesség Bajnokai bemutatja a Mustang és az F-150 Raptor készleteket, hogy a gyermekeknek felépíthessék álmaikat.

  • A Ford és a LEGO Sebesség Bajnokai új LEGO-készleteket mutatnak be a 2016-os Észak-Amerikai Nemzetközi Autókiállításon, köztük kultikus Ford modellekkel
  • A Mustang és az F-150 Raptor ’LEGO Sebesség Bajnokai’ készletek az ikonikus Ford modellek előtt tisztelegnek, és a speciális kiegészítőknek köszönhetően versenyre készen kaphatók
  • A készletek március elsejétől kaphatók Amerikában, a LEGO és a Toys ’R US üzletekben

DETROIT, MICHIGAN, 2016. JANUÁR 12. – A Ford a ’LEGO Sebesség Bajnokai’ sorozattal együttműködve szólítja meg a bennünk lakozó gyermeket, és elhozza nappalinkba a versenypálya élményét – méghozzá a legeslegelső F-150 Raptor és Mustang LEGO készletekkel.

”A LEGO Csoport a világ egyik legnagyobb játékgyártó vállalata, amelyért a gyerekek és felnőttek világszerte rajonganak,” fogalmazott Joe Hinrichs, a Ford amerikai részlegének elnöke. ”Együtt nőttünk fel a LEGO-val, ez a projekt olyan tehát olyan a számunkra – és mérnökeink számára is – mint egy valóra vált álom.”

A 185 darabos Mustang készlet egy időmérőt és egy autóversenyzőt is tartalmaz. A 664 darabos F-150 Raptor készlet egy jól felszerelt garázzsal, egy trélerrel, egy versenyindító jelzőlámpával és egy A-modellből átépített hot rod autóval érkezik, a minőségi kivitelezést pedig a Ford munkatársainak csoportja garantálja.

”Nagy várakozással tekintünk a kultikus Ford-modellek alapján készített új LEGO Sebesség Bajnokai készletekre,” mondta el Jill Wilfert, a LEGO Csoport licenc és szórakoztatási divíziójának elnökhelyettese. ”Mindegyik LEGO Ford autónak saját története van, és bármennyit lehet velük játszani. Ezekkel az új készletekkel a gyerekek a legvadabb autós fantáziájukat is valóra válthatják. Könnyedén beleképzelhetik magukat a mini autóversenyzők helyébe, s így kipróbálhatják a földkerekség legvagányabb autóit.”

A LEGO fejlesztőcsapata a vállalat dániai központjából működött együtt a Ford licenc- és tervezői gárdájával a terméktervezés és termékfejlesztés ideje alatt. Minden részletet együtt találtak ki, még a csomagolás és a marketingstratégia is közös munka eredménye.

A Mustang készlet javasolt kiskereskedelmi ára 14,99 dollár, az F-150 Raptor készlet pedig 49,99 dollárba kerül majd.

A Ford Motor Company központja a Michigan állambeli Dearborn; a vállalat a globális autóipar egyik
vezető vállalkozása, amely hat kontinensen gyárt és értékesít autókat. Az összesen mintegy 197.000
alkalmazottat foglalkoztató, világszerte 67 gyártóüzemet működtető vállalat autóipari márkái a Ford és a
Lincoln. A vállalat a Ford Motor Credit Company révén pénzügyi szolgáltatásokat is nyújt. Amennyiben
több információra van szüksége a Ford termékeiről, kérjük, keresse fel a www.corporate.ford.com vagy a
www.ford.hu honlapot.

 

Hír a ford.hu -ról

 

Sunday the 16th. new focus Kft
Powered by Bitkom Kft